Meer weten? Stuur een bericht.

John BakkerJohn Bakker’s passie is muziek. Samen met ondernemerschap maakt hij hier een mooie combinatie van en inspireert hij mensen om het beste uit zichzelf naar boven te halen. John heeft het ideale pakket. Kennis van onderwijs, ervaring in passie en het runnen van een eigen bedrijf. Kortom John zal tijdens de masterclasses alles uit jou en de groep halen aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden.

 

Evelyn SchoeEvelyn Schoe’s passie en kernkwaliteiten liggen op het vlak van onderwijs en ondernemerschap. Ze legt graag een verbinding tussen onderwijs en het bedrijfsleven. Studenten en docenten begeleiden en coachen in een ondernemende houding. Inmiddels is ze 25 jaar werkzaam in en voor het MKB. Naast de zakelijke kant waaronder bedrijfsadviseur heeft zij zich ook bekwaamd in de menselijke kant d.m.v. de Master in Essentie Ontwikkeling. Met Evelyn haal je iemand in huis die mensen verbindt en inspireert.

 

Sharien Bootsma Sharien Bootsma’s kwaliteiten liggen in het verbinden van mensen. Dankzij haar ondernemende en enthousiaste houding kan zij mensen inspireren en motiveren om dingen anders te doen. Ook zij heeft ervaring in het onderwijs en weet als geen ander hoe lastig, maar ook hoe noodzakelijk, veranderingen zijn in het onderwijs. Sharien daagt je uit en gaat als pionier geen vraagstuk uit de weg. Kansen zien en kansen benutten, dat is waar Sharien voor staat.

 

Tot slot zijn wij ook zeer geïnteresseerd in uw ondernemend onderwijs projecten, zoeken naar partners die willen delen en samenwerken, zoeken docenten die als ambassadeur van Grijpdebuitenkans een rol willen spelen, zoeken scholen die ondernemend onderwijs een boost willen geven oftewel grijp Uw buitenkans.

Bedankt voor uw aanmelding.
button_back_hover menu_bg