Partners uit onderwijs

Er zijn verschillende partners betrokken bij GrijpdeBuitenkans. Partners die net als ons, ondernemen en onderwijs hoog in het vaandel hebben staan. Partners die ieder op hun eigen manier een bijdrage hebben geleverd aan de masterclasses. Wellicht kunnen zij ook iets voor u of uw school betekenen.

 

VECON Business School

De VECON BUSINESS SCHOOL (VBS) is een profiel voor scholen in het VO die extra aandacht willen besteden aan talentontwikkeling op het gebied van economie en ondernemerschap. De VBS certificering heeft waarde voor de leerling, de leraren en de school. De VBS is er voor Vmbo, Havo en Vwo.

EBC*L

Het EBC*L certificaat,  European Business Competence* Licence, is het Europees erkende certificaat voor bedrijfsvoering. De bezitters van het certificaat tonen hiermee aan dat zij beschikken over de voor het ondernemerschap benodigde bedrijfseconomische basiskennis. Het EBC*L omvat kennis die voor het zakelijk denken en handelen absoluut noodzakelijk is.

 De wereld van de ondernemer

De wereld van de ondernemer helpt docenten bij ondernemend onderwijs, op een inspirerende en moderne manier. Met als visie dat niet iedereen een zelfstandig ondernemer hoeft te worden. Een ondernemende houding is echter juist nu voor iedereen belangrijk.

Bedankt voor uw aanmelding.
button_back_hover menu_bg