Partners uit het bedrijfsleven

Momenteel zijn er verschillende partners uit het bedrijfsleven betrokken bij de GrijpdeBuitenkans. Partijen die ondernemen en onderwijs hoog in het vaandel hebben staan. Partners die een bijdrage hebben geleverd aan de masterclasses. Wellicht kunnen zij ook iets voor u of uw school betekenen.

 

Stichting Jong Ondernemen

Jong Ondernemen is een ideële, onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. De stichting is opgericht in 1990 op initiatief van ABN AMRO, VNO-NCW en MKB-Nederland in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel en de NOvAA. Leerlingen en studenten ontwikkelen ondernemersvaardigheden door ‘learning by doing’. Naast een kleine kern van vaste medewerkers, bestaat de stichting uit vrijwilligers die de maatschappelijke doelstelling ondersteunen.

 

Kamer van Koophandel

Steeds meer jongeren beginnen een bedrijf. Van een tiener met een webwinkel in zelf ontworpen t-shirts tot een student met een fietskoeriersbedrijf. Bent u docent? Ook in uw klas zitten ondernemers en u kunt ze verder helpen. Hoe? Door ze te leren en te laten ondernemen.

 

Randstad

Randstad is partner en sponsor van GrijpdeBuitenkans met als doel het stimuleren van ondernemend en inspirerend onderwijs. Randstad Onderwijs biedt succesvolle, passende personeelsoplossingen binnen alle typen onderwijs. Centraal daarbij staan instroom, inzetbaarheid en uitstroom van docenten en ondersteunend personeel. Randstad Onderwijs zoekt voor ervaren docenten, herintreders en starters een baan én school die bij hen past en biedt daarnaast begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden. Samen met Randstad Onderwijs is de training Effectuation verder ontwikkeld. Klik hier voor het programma.

 

De Beukelaar Groep

De Beukelaar Groep vormt de Raad van Inspiratie van GrijpdeBuitenkans met als doel het effectief bouwen aan de toekomst van ondernemend en inspirerend onderwijs. Te vaak wordt creativiteit nu nog op scholen de nek omgedraaid en leidt dit jaren later tot grijze muizen en het ongepassioneerd volgen van gebaande paden. Met de bijdrage aan GrijpdeBuitenkans wil De Beukelaar Groep dermate impact creëren dat dit op termijn merkbaar zal zijn in het gedrag en de houding van mensen in bedrijven en de maatschappij als geheel. Het effectief ontwikkelen van ondernemend talent van morgen is de missie!

 

Van Ede

Van Ede & Partners heeft een geheel eigen visie op menselijke ontwikkeling en talent. Belangrijk is dat de mens zichzelf los probeert te maken van zijn gewoonten en denkpatronen. Vooral van de meningen over zichzelf, waarbij hij geneigd is zich klein te maken terwijl het juist gaat om het ontdekken van je eigen ware grootte.

 

De Detacheerders

Detachering-, werving-, selectie- en uitzendbureau met een vestiging in Rotterdam en Amsterdam.

 

Gurutests

Guru Tests is marktleider in het ontwikkelen van professionele ondernemerstests op maat. Elke ondernemerstest sluit optimaal aan bij de mentale ondernemersfase waarin u zich bevindt. Uw persoonlijk rapport vertelt u wat uw sterktes en zwaktes zijn en u wordt vergeleken met anderen zoals uzelf.

Bedankt voor uw aanmelding.
button_back_hover menu_bg