Masterclass: “Je Carrière in de Steigers”

Een masterclass op maat voor studenten/leerlingen van het voortgezet- en Middelbaar Beroepsonderwijs gericht op een ondernemende houding en de 21st century skills. Een houding waarbij lef, risico nemen, doorzetten en pro activiteit de basis vormt: kansen zien en kansen benutten. Niet alleen in de vorm van werk creërende ondernemers, maar ook als ondernemende werknemers. Een toekomst die de leerlingen uiteraard zelf moeten vormgeven, maar waarbij we samen de uitdaging moeten aangaan om ze voor te bereiden op de wereld van morgen.

 

Masterclass 1: Eigenschappen en believes

Wie ben je? Waar ga je voor en waar geloof je echt in? Wat maakt jou uniek? Weten wat je goed kan en waarom je iets wilt doen. Daar draait het om in deze masterclass. Daarnaast leren de leerlingen welke ondernemerseigenschappen ze zelf bezitten en hoe ze deze in kunnen zetten en wat je nodig hebt voor een ondernemende houding.

Masterclass 2 (vervolg): Golden circles van Simon Sinek

Bij de waaromvraag draait het om je doel. Pas wanneer duidelijk is waarom iemand iets doet, kunnen mensen erin geloven. Het helpt enorm om (sneller) goede keuzes te maken. De waaromvraag is de belangrijkste vraag als het gaat om ‘persoonlijk leiderschap’ ofwel personalisatie. Het ‘waarom’ als driving motivation for action. Volgens Sinek raak je mensen namelijk alleen als je de waaromvraag kunt beantwoorden en als het geloof daarin overeenkomt met het geloof, ofwel de hoop van mensen.

Voor wie?

De masterclasses zijn bedoeld voor studenten/leerlingen (max. 30) en zijn het gehele jaar in te zetten. De masterclasses zijn daarnaast ook goed te combineren met studenten/ leerlingen die bezig zijn of gaan starten met een stage of een praktijkopdracht. Docenten zijn ook van harte welkom om mee te draaien.

Hoelang duren de masterclasses?

De Masterclasses duren 2,5 uur per masterclass en vinden plaats onder begeleiding van een workshopleider en uw eigen docent(en).

Kosten van de masterclass

De masterclasses kosten per masterclass per groep (max. 30 personen) 375,- euro exclusief reiskosten.

Contact

Bent u op zoek naar meer informatie of wil u zich aanmelden voor een masterclass? Neem dan contact op met info@grijpdebuitenkans.nl

 

Evelyn Schoe – 06 13 57 51 19
Evelyn@grijpdebuitenkans.nl

Sharien Bootsma – 06 20 20 65 54
Sharien@grijpdebuitenkans.nl

John Bakker – 06 53 59 36 87
John@grijpdebuitenkans.nl

 

 

 

Bedankt voor uw aanmelding.
button_back_hover menu_bg